ΑρχικήΔραστηριότητες ΕνορίαςΕκδηλώσειςΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ

Πραγματοποιήθηκε και φέτος το έθιμο της Τσικνοπέμπτης. Όλος ο Ελληνισμός τίμησε και …τσίκνισε δεόντως την ημέρα αυτή με απόλυτη επιτυχία. Δεν υπήρχε δρόμος, συνοικία, σοκάκι, μπαλκόνι, πλατεία, κ.λ.π. που να μην ήσαν απλωμένα τα γνωστά... σύνεργα και τα κάρβουνα προκειμένου να ψήσουν τα σουβλάκια, τα λουκάνικα κ.α. και να …ευωδιάσει όλη  η περιοχή της Εγλυκάδας και γενικότερα της όμορφης πόλης μας. Περνοδιαβαίνοντας τα πανέμορφα  δρομάκια της περιοχής μας με τους ολάνθιστους κήπους από χειμερινά και εαρινά άνθη, αισθάνθηκα  την φιλοξενία των συνανθρώπων μας,των εκλεκτών ενοριτών μας που με τόση ζεστασιά με προσκαλούσαν να μπω στο αρχοντικό τους και να απολαύσω τα εκλεκτά εδέσματά τους. Τούς ευχήθηκα Καλή Σαρακοστή, καλόν Αγώνα μέχρι Την Ανάσταση.

Το μεσημέρι, αφού είχα δεχτεί με πολύ χαρά την πρόσκληση του Διευθυντή και του Διδακτικού Προσωπικού του 46ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, γευμάτισα μαζί τους. Η ατμόσφαιρα εξαιρετική, πανδαισία γεύσεων, υπέροχα φαγητά με απίθανες μυρωδιές  αλλά προπάντων η εξαιρετική παρέα και η συναδελφοσύνη, διάνθιζαν την ατμόσφαιρα. Θέλω να αναφέρω ότι τα σχολεία στην περιοχή μας είναι τα καμάρια μας, διότι διαθέτουν εκλεκτούς  και αρίστους επιστήμονες εκπαιδευτικούς με θέρμη ψυχής, με ορθόδοξο και ρωμαλέο φρόνημα και παιδαγωγικές γνώσεις που κατοχυρώνουν  το μαθητή, δίδοντας του δυναμικές γνωσιολογικές και ακραιφνείς προτάσεις για  την περαιτέρω πορεία του.

Θέλω να ευχαριστήσω τους εκλεκτούς μου εκπαιδευτικούς του 46ου Δημ. Σχολείου διότι δείχνουν στο ταπεινό πρόσωπό μου την ειλικρινή αγάπη τους και τον σεβασμό, την καλοσύνη, ως και την αριστοκρατική τους αβραμιαία φιλοξενία σε όλες τις εκδηλώσεις των Εκπαιδευτηρίων. Τούς ανταποδίδω την αγάπη μου, τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια και τους επαίνους, τις ευλογίες μου έτσι ώστε να είναι όλοι τους γεροί και δυνατοί να βγάλουν εις πέρας το βαρύ φορτίο της μετάδοσης γνώσεως προς την μαθητιώσα νεολαία, αφήνοντας σε όλους καρπούς ευκλεείς, ποτισμένους με τα νάματα της Ελληνοχριστιανικής μας παραδόσεως.

Να μνημονεύσω με πολύ σεβασμό τους:

Τον Διευθυντή κ. Κωνσταντίνον  Ζαφειράκην,

την κ.Αντωνία Αγγελακοπούλου,

κ.Σπυριδούλα Μουχτούρη,

κ.Παναγιώτην Τσέλον

κ.Ευστάθιον Μυλωνάν,

κ.Μαρία Γκοτσοπούλου,

κ.Μαρία Μεσσαλά,

κ.Νίκη Λέφα,

κ.Μαγδαληνή Πολυδωροπούλου,

κ.Ανδρομάχη Νικολετοπούλου,

κ.Αναστασία Ανδρικογιαννοπούλου,

κ.Αννα Μιχαλοπούλου,

κ.Ροζαλία Μικεόγλου,

κ.Χαρά Αθανασοπούλου,

κ.Αγγελική Βλαχάκη,

κ.Χριστίνα Δελδήμου,

κ.Αναστάσιον Φασουλήν,

κ.Ολγα Φλίγκου,

κ.Κωνσταντίνον Πάνην,

κ.Αντωνία Νικολίτση,

κ.Αννα Ζιάκκα,

κ.Μαρία Ροντογιάννη,

κ.Δήμητρα Διαμαντοπούλου,

κ.Βενετία Παπαγελοπούλου,

κ.Σοφία Μιχαλιού,

κ.Σταματία Μιχαλιού,

κ.Αθανασία Σολωμού,

κ.Μαρίνα Μελίστα,

ως επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 46ου   Δ.Σ.που συμμετείχαν σε αυτή την ωραία εκδήλωση,

και

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΛΗ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.

Π.Κων/νος

 

 • P1070787
 • P1070788
 • P1070789
 • P1070790
 • P1070791
 • P1070792
 • P1070793
 • P1070794
 • P1070795
 • P1070796
 • P1070797